see Marriage Course
“Tijd vormt de basis voor elke relatie” zei ooit een bekend schrijver. Dat is precies de reden dat we die tijd vrij willen maken voor een nieuw initiatief, de “Marriage Mourse”. Tijd voor elkaar en tijd om met je partner in gesprek te gaan. Het gaat om een investering in je relatie, zonder dat er sprake hoeft te zijn van problemen. Ook belangrijk om te melden: het is een mogelijkheid om met je partner in gesprek te gaan.
Er vinden géén groepsgesprekken plaats.

Wat is het, de Marriage Course?
De Marriage Course is een beproefd concept dat wereldwijd in veel kerken wordt georganiseerd. Het is een reeks van 7 delen, waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: sterke fundamenten leggen, de kunst van communicatie, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, de impact van familie (verleden en heden), goede seks, liefde in actie. Meer informatie over de cursus: https://marriagecourse.nl/.

Voor wie?
De Marriage Course is niet gebonden aan een bepaalde leeftijd. Het is de moeite waard om te investeren in jouw relatie, in welke fase je relatie ook zit, jong of ouder. Het is voor iedereen die graag wil groeien in zijn of haar relatie waardevol!

Programma, inhoud van een avond. Een avond ziet er als volgt uit:
• Diner met je partner (18.00-19.00u)
• Start programma, dvd met oefeningen tussendoor (19.00-21.00u)
NB: Er vinden géén groepsgesprekken plaats. Het gesprek voer je met je partner, het gaat om de ontmoeting tussen jullie beide.

Waar?
Een rustige, sfeervolle plek om samen te komen hebben wij gevonden bij De Tuunter, in Oud Verlaat (zie www.detuunter.nl).

Wanneer?
De cursus start begin 2019. Zie voor exacte data de website www.jongomzeven.nl.

Kosten?
De cursus kost € 150,- per stel. Hiervoor krijg je het cursusmateriaal,
7 maaltijden en 7 avonden verdieping in jullie relatie.

enter Opgeven, meer informatie?
Opgeven kan via een mail aan marriagecourseomzeven@gmail.com.
Hier kun je ook terecht met vragen over de cursus.