Ontmoetingskerk
Ben Websterstraat 2
3069 XJ Rotterdam
Google Maps
Dagelijks Woord

source site -- DagelijksWoord.nl

We mogen samen weer aan de slag gaan.

In de eerste week van november reizen we naar Ljiplovka om met een groep mannen de uitdaging aan te gaan om het ambulancehuis weer nieuw leven in te blazen. De voorbereidingen zijn gestart.  

Ambulancehuis Ljiplovka
In het plaatsje net buiten Domachevo, genaamd Ljiplovka, staat een oud “ambulancehuis”, een buitenpost van het ziekenhuis, die vraagt om de nodige renovatie. Een deel kan nu niet gebruikt worden en is afgesloten waardoor behandelingen als het toedienen van injecties niet meer mag plaatsvinden. De hygiene van de ruimte is op dit moment als onvoldoende beoordeeld.

Bij het naar buiten lopen vroegen we waar het toilet was … en jawel, traditioneel “buiten”. Met een beetje creativiteit blijkt er een ruimte in het huis beschikbaar te zijn die om te bouwen is voor een toilet.

Aan de Gnooms om hier aan de slag te gaan en het huisje van een kleine update te voorzien, de kamer weer geschikt te maken voor medische behandelingen en van een buiten toilet een “luxe binnen” toilet te maken. De eerste werkzaamheden zijn inmiddels gestart, de deuren zijn in afgelopen periode al vervangen en het eerste leidingwerk is al klaargemaakt.

follow link

Met uw (financiële) steun willen we deze klus opnieuw met elkaar realiseren!

Comments are closed.